Accomodatie

Wat dien ik zelf zeker mee te brengen ?

Onze appartementen zijn niet voorzien van slaap, bad – en keukenlinnen wegens persoonlijke hygiene . Voor de bedden dient u zelf een matrasovertrek , lakens voor de dekbedden en hoofdkussenbeschermer mee te brengen .

Afmetingen matras bed slaapkamer : 160 x 200cm , dekbedovertrekken : 240 x 220 cm Afmetingen matras bed in bedkast: 140 x 200cm ,dekbedovertrekken :240x220cm. Afmetingen matras stapelbed : 90 x 200 cm ,dekbedovertrekken 140 x 220 cm . Ook de linnen voor badkamer en keuken dienen zelf voorzien te worden.

Is er wifi in het appartement ?

Ons appartement is voorzien van een eigen wifi-netwerk dat u gratis kunt gebruiken tijdens uw verblijf. De codes zijn steeds aanwezig in het appartement.

Wat is er aanwezig in de keuken ?

Om uw verblijf zo prettig mogelijk te maken, is de keuken voorzien van alle standaardbehoeften. Zo is er steeds een kook en pannenset, microgolfoven, waterkoker, koffiezetapparaat (Nespresso of Senseo), afwasmachine Een wasmachine is er nergens voorzien maar wassalons zijn er in de buurt wel aanwezig.

In de berging en onder de gootsteen is er ook enig poetsgerief voorzien. Dit kan gebruikt worden om zelf eens in de netheid te voorzien of bij een eventueel ongelukje.

Wat met televisiekijken?

Ons appartement is voorzien van 2 Smart-TV´s met alle publieke en commerciële zenders van België (volgens aanbod van Telenet). Als je over een Netflix-abonnement beschikt, kunt U gerust uw favoriete serie bekijken.Op de slaapkamer met grootbed is tevens een smart TV aanwezig (Netflix,youtube,…)

Zijn alle accommodaties rookvrij?

Ja, in het appartement is roken niet toegestaan. Eventuele schoonmaakkosten of kosten van brandalarm worden in rekening gebracht bij de veroorzaker.

Is er een terras?

Het appartement heeft 2 terrassen .

Is er een lift?

Ons appartement is bereikbaar met een lift, welke rolstoeltoegankelijk is.